Izklopi prednalaganje
Ob znakih prehlada ali drugega nalezljivega obolenja obvezno uporabite masko! **** In presenza di segni di raffreddore o di altre malattie infettive, è obbligatorio indossare la mascherina! *** Ob znakih prehlada ali drugega nalezljivega obolenja obvezno uporabite masko! **** In presenza di segni di raffreddore o di altre malattie infettive, è obbligatorio indossare la mascherina! ***

Dogodki

1.oktobra 2019 pričenjamo z izvedbo razširjenih predavanj za novo skupino: “Priprava na porod in starševstvo”. Priprava na porod in starševstvo je skupinska oblika vzgoje za zdravje v času nosečnosti in je namenjena tako nosečnicam kot tudi partnerjem. Namen tečaja je seznaniti bodoče mamice s potekom nosečnosti, porodom, poporodnim obdobjem, z nego in prehrano dojenčka ter odgovoriti na vsa vprašanja bodočih staršev.


S predavanji pričnemo v torek, 1. 10. 2019, v sejni sobi Zdravstvenega doma Izola (2. nadstropje) ob 16. uri. O poteku programa boste obveščeni na uvodnem predavanju. Pripravljamo prijetno presenečenje za novo skupino.



Na tečaj se ni potrebno predhodno prijaviti.

Vabljena sta oba partnerja.

Informacije na tel.: 05/663 50 05 ali marina.cok@zd-izola.

Prisrčno vabljeni!

Marina Čok, koordinator PPS



»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.”