Izklopi prednalaganje
Ob znakih prehlada ali drugega nalezljivega obolenja obvezno uporabite masko! **** In presenza di segni di raffreddore o di altre malattie infettive, è obbligatorio indossare la mascherina! *** Ob znakih prehlada ali drugega nalezljivega obolenja obvezno uporabite masko! **** In presenza di segni di raffreddore o di altre malattie infettive, è obbligatorio indossare la mascherina! ***

Dogodki

Vabimo vas na psihoedukativno predavanje - Vpliv čustev na naše življenje, ki se bo pričelo v četrtek, 18. 7. 2019, ob 18.00 v sejni sobi Zdravstvenega doma Izola (2. nadstropje). Predaval bo Domen Hartte, mag. psih..

Kako bi izgledal svet, če ljudje ne bi imeli čustev? Dokler človek ne razume svojih čustev, ne razume samega sebe. Noben ne more v popolnosti razumeti (nadzorovati) vsake čustvene reakcije, ki se prebudi v nas. Lahko pa te reakcije spoznamo, jih na nek način “sprejmemo k sebi” in jih s tem učinkoviteje “upravljamo”. Učinkovito upravljanje s čustvi nam omogoča, da se uspešneje spoprijemamo z vedno novimi življenjskimi izzivi. Pri ljudeh, ki svoja čustva pretirano zavirajo ali jih preveč preplavljajo se lahko pojavijo različne bolezni. Ustrezno ravnanje s čustvi je torej pomembno tudi z vidika zdravja.

Delavnica je namenjena vsem posameznikom, ki želite delati na sebi ter se zavedate pomena osebne rasti za srečo in uspeh v življenju.

Iskali bomo odgovore na vprašanja Kaj so čustva? Kako nastane čustvo? Sploh vem, kaj čutim in kaj mi čustva sporočajo? Kako se soočiti z “neprijetnimi” čustvi? Ko racionalnost ne razume čustev, kaj storiti? Spoznavali boste sebe, kako se odzivate na svoja čustva ter se učili z njimi upravljati.

Vabljeni!

➡️ Za dodatne informacije pokličite Center za krepitev zdravja na tel. št. ☎️ 05 66 35 005 oz. 040 738 065 ali pošljite sporočilo na ckz@zd-izola.si