Izklopi prednalaganje

Novice

SPLETNO NAROČANJE NA CEPLJENJE PROTI Covid-19 na portalu Z-vem

Spoštovani,

Pozivamo vse občane starejše od 12 let, ki se za cepljenje še niso odločili, naj se na cepljenje naročijo na povezavi Z-vem ali pri osebnem zdravniku. Na cepljenje, vas preko portala Z-vem lahko naroči tudi druga oseba. Izjema so tujci, ki se ne bodo mogli naročit preko portala Z-vem in se lahko na cepljenje prijavijo na cepilna.ambulanta@zd-izola.si

 v Zdravstvenem domu Izola se lahko prijavite za cepljenje proti COVID 19 preko portala Z-vem na naslednji povezavi https://zvem.ezdrav.si/domov. Prijavijo se lahko občani in vsi, ki imajo v našem zdravstvenem domu izbranega zdravnika.

O terminu cepljenja boste obveščeni preko sms ali preko telefonskega klica.

OBVEZNO SPOROČANJE ODPOVEDI TERMINA:

Če ste prejeli vabilo na cepljenje preko sms sporočila in se cepljenja ne boste mogli udeležiti sms sporočila ne potrdite. Portal Z- vem vas bo v tem primeru ponovno razvrstil na čakalni seznam.

V kolikor ste na cepljenje bili vabljeni preko osebnega zdravnika ali telefonskega klica in se cepljenja ne morete udeležiti, nam to obvezno sporočite:

Za vse informacije o cepljenju vam je na voljo nova spletna stran CEPIMOSE.SI
Spletna stran pokriva aktualne novice, predstavlja načrt cepljenja ter podaja ažurne informacije o številu opravljenih cepljenj in izvajanju cepljenja, dobavi cepiv, cepilnih centrih in neželenih učinkih. Z odgovori strokovnjakov so naslovljena najpogostejša vprašanja, posebni segmenti so namenjeni informacijam o cepivih, delovanju cepiv, zdravstvenim nasvetom in uporabnim gradivom ter objavi izsledkov raziskave pandemske izčrpanosti.