Izklopi prednalaganje
Ob znakih prehlada ali drugega nalezljivega obolenja obvezno uporabite masko! **** In presenza di segni di raffreddore o di altre malattie infettive, è obbligatorio indossare la mascherina! *** Ob znakih prehlada ali drugega nalezljivega obolenja obvezno uporabite masko! **** In presenza di segni di raffreddore o di altre malattie infettive, è obbligatorio indossare la mascherina! ***

Novice

Drage bodoče mamice!

Kot že veste bomo kmalu začeli z vadbo v nosečnosti, a na nekoliko prilagojen način ter v skladu z navodili in priporočili NIJZ.

Pričeli bomo 2.6.2020. Vadba bo potekala vsak torek in četrtek, ob 17.30 uri. Prvi mesec se bomo srečevali prek spleta, potem pa v prostorih medgeneracijskega centra Izola v Livadah.

Redna in zmerna telesna vadba je zelo pomembna tudi v nosečnosti. Ženska se v tem primeru lažje sooča s spremembami v svojem telesu, obenem pa skrbi za svoje duševno zdravje. Kadar nosečnost poteka normalno in se nosečnica dobro počuti je lahko aktivna do poroda. A previdnost vseeno ni odveč. Najbolje je, če lahko vadi pod nadzorom strokovnjaka, predvsem pa mora poslušati sebe in svoje telo.

Vse nove nosečnice boste povabljene na uvodno individualno srečanje, kjer se bomo pogovorili o zdravstvenem stanju in opravili dva krajša testa. Po želji se lahko za individualno uro dogovorite tudi tiste, ki ste vadbo že obiskovale.

Potrebne so predhodne prijave na e-mail: matija.ckz@zd-izola.si ali tel. št.: 070 553 616.

Po prijavi dobite nadaljnja navodila, kako se priključiti skupini v kateri bodo potekala srečanja oz. bile objavljene video vsebine.

Vabljene, da se nam pridružite!